OL DOINYO LENGAI, LAKE NATRON CAMP AND TRAVELLING TO SERENGUETI

Finally on the 19th night, just two persons were excited to climb the mountain.  Most people was tired and decided to wait to climb next week. It was important to see the difficulties of the climbing and indeed has not been easy, Anyway 100 % success as both arrived on top. A very tired climbing because Masai go straight up and there is not 5 m in horizontal to rest a  bit.

6 hours to go from 12:00 a.m. to 06:00 a.m. up that can be seen as the “car track” in the blog and 3 hours to descent.

But it is worth: the magnific scenary of the volcano with some smoking  and a deep crater make the ascent unique. Also the landscape and sunrise is wonderful.

In the meantime has been chosen the camp place for the next week. Also an approximate TO place, depending still on the meteo conditions. This morning has been really windy, so we hope weather improves.

We have travelled afterwards to Northern Serengueti and sleep in Lobo Campsite to see some wildlife and tomorrow visit the Serengueti Balloon Safari in Seronera.

Català

Finalment, la nit del 19 només dues persones es van animar a pujar la muntanya. La majoria de la gent estava cansada i va decidir esperar a pujar la setmana que ve. Va ser important veure les dificultats del camí i, de fet, no va ser fàcil. Tot i això, l’èxit va ser del 100% perquè els dos hi van arribar.

6 hores de camí, de les 00:ooh fins les 06:00h que es poden veure mirant el ‘track’ del cotxe al mapa del blog, a això cal sumar-hi 3 hores de baixada.

Però ha valgut la pena: el magnífic escenari del volcà amb una mica de fum i el profund cràter que fan l’ascenció única. També un paisatge amb la sortida del sol molt maco.

Mentre alguns pujaven la muntanya s’ha triat el lloc per ubicar el campament la setmana que ve. També una aproximació del lloc TO, depenent encara de les condicions meteorològiques. Aquest matí hem tingut molt de vent, encara que esperem que el temps millori.

Després hem viatjat cap al Serengueti del nord i hem dormit al Lobo Campsite per veure alguns animals salvatges i demà visitar el Serengueti Balloon Safari a Seronera.

Castellà

Finalmente, la noche del 19 solo dos personas se animaron a subir la montaña. La mayor parte de la gente estaba cansada y decidió esperar a subir la semana que viene. Fue importante ver las dificultades del camino y, de hecho, no fue fácil. Aún así, el éxito fue del 100% porqué las dos personas llegaron.

6 horas de camino, de las 00:00h hasta las 06:00h que se pueden ver en el ‘track’ del coche en el mapa del blog, a esto cal sumarle 3 horas de bajada.

Pero ha valido la pena: el magnífico escenario del volcan con un poco de humo y el profundo cráter que hacen la ascensión única. También ha sido un bonito paisaje el de la salida del sol.

Mientras algunos subian la montaña, se ha decidido el lugar para ubicar el campamento la semana que viene. También una aproximación al TO, dependiendo aún de las condiciones meteorológicas. Esta mañana hemos tenido mucho viento, esperamos que el tiempo mejore.

Después hemos viajado hasta el Serengueti del norte y hemos dormido en Lobo Campsite para ver algunos animales salvajes y mañana visitar el Serengueti Balloon Safari en Seronera.

2 Replies to “OL DOINYO LENGAI, LAKE NATRON CAMP AND TRAVELLING TO SERENGUETI”

  1. Felicitats per els valents que ja en fet el cim, ja ens explicareu les dificultats…..ja falta menys per trobar-nos…fins aviat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *